25 juni 2023
18:00

Segeltorps IF

Referat: Västerhaninge IF - Segeltorps IF

Sista matchen inför sommaruppehållet. Första kvarten såg det ut som att Västerhaninge redan hade gått på semester. 0-2 ganska omgående och det kunde ha varit mer. Efter det tog Västerhaninge tag i matchen och spelade upp sig rejält. Det började med att Fredrik F hade ett skott i stolpen sen tog Västerhaninge över mer och mer. I den 39:e kom rättvist 1-2 när Olle nickade in ett fint inlägg från Lucas C. Tre minuter senare var det dags igen. En fin spelvändning ut till Fredrik F som spelar in och Olle trycker in den på volley, kvitterat.
Andra halvlek: Sällan har vi mött ett lag som slagit så mycket långa bollar in mot vår box och det är klart man ville väl utnyttja Alegi Sosseh i targetspelet annars är det svårförklarligt att bara skicka bollen i djupet från egen målvakt. Ett för dagen brandskattat Västerhaninge krigade på och visst dök det upp chanser även för Västerhaninge att avgöra som när Calle kom fri men avslutet gick rakt på. Strax efter fick Calle bryta på grund av kramp in kom då Axel på en för honom ovanlig position som center. Matchen slöt 2-2 då inget av lagen fick in bollen i den andra halvleken. Nu väntar ett skönt sommaruppehåll innan vi startar om serien mot Trosa borta.